Prijs oud koper

Oud koper is tegenwoordig een erg waardevol metaal. De vraag is groter dan het aanbod. Daardoor kan de “prijs oud koper”  interessant voor u zijn om uw materialen te verkopen en te laten recyclen. Willem Kaethoven Metaalrecycling is voor bedrijven de beste en meest betrouwbare partner voor de scherpste prijs oud koper.

Hoge prijs oud koper
De prijs van oud koper kan dus voor u verrassend veel voordeel opleveren. Willem Kaethoven is de beste partner voor bedrijven om oud koper in te leveren of op te laten halen.

Bij verschillende soorten koper kunt u denken aan:

  • rood koper
  • geel koper
  • gepelde elektriciteitskabels (milberry koper)
  • ongepelde elektriciteitskabels (koper pvc-kabel)

Doordat koperproductie niet kan voldoen aan de wereldwijde vraag naar koper, is de prijs voor oud koper erg gunstig. Op deze manier kunnen bedrijven voor een gunstige prijs oud koper af laten voeren door een metaalrecycling-bedrijf zoals Willem Kaethoven. U verdient direct geld, raakt overtollig koper kwijt, en helpt daarmee op milieuvriendelijke wijze het wereldwijde koper-tekort te dichten.

Wij halen uw oud koper op
Willem Kaethoven Metaalrecycling biedt een snelle ophaaldienst die u van uw oud koper kan verlossen. Welke hoeveelheid u ook hebt, wij komen gratis bij u langs om het op te halen of om een container te plaatsen. Onze prijs oud koper is gebaseerd op de wereldwijde schaarste en kan dus erg voordelig voor u uitpakken. Bel snel naar 06-53437067 en informeer welk voordeel dit voor u op kan leveren.

Bel direct voor de beste prijs

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?