Oud metaal container plaatsen Turnhout

Bent u opzoek naar Oud metaal container plaatsen Turnhout? Graag zijn wij uw partner in metaalrecycling. Wij zijn ijzersterk als het gaat over metalen. Metaalafval zien wij als nieuwe mogelijkheden en zijn dagelijks bezig met scheiding, afvoer en de handel hiervan. U bent bij ons aan het juiste adres voor oud en nieuw ijzer, koper (rood/geel), zink, rvs, lood, aluminium en nog vele ander ferro en non-ferro materialen. Materialen kunt u bij ons inleveren of desgewenst halen wij het bij u op locatie op.

Klantgericht werken staat bij ons centraal. We zijn voorzien van een gamma aan eigen containers in verschillende groottes. Voor elke hoeveelheid de juiste invulling. Ook werken we met eigen transport waardoor we flexibel in kunnen spelen op uw wensen.

Betrouwbare metaalrecycling

Kiest u voor metaalrecycling van Willem Kaethoven, dan kiest u voor een snelle service en een accurate aanpak. Willem Kaethoven is betrouwbaar en klantgericht. Klanten kiezen voor onze metaalrecycling vanwege onze persoonlijke service en de aantrekkelijkste dagprijzen!

Oud metaal container plaatsen Turnhout, bel Willem Kaethoven metaal recycling voor de beste prijzen: 06-53437067

metaalrecycling

Bel direct voor de beste prijs

Menu
Chat openen
๐Ÿ‘‹๐Ÿป Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo๐Ÿ‘‹๐Ÿป Hoe kunnen wij je helpen?