Oud Koper Prijs

Oud koper  is een veel gebruikte omschrijving voor oude metalen die uit een kopere legering bestaan. Denk bij oud koper aan draad, buizen, plaatwerk, oude potten of pannen, maar ook bijvoorbeeld oud muntgeld.

Om de juiste oud koper prijs te bepalen dienen we het volgende te weten:

  • Wat voor soort koper is het precies? rood koper, geel koper, millberry koper (gepelde elektriciteitskabels ) en koperen pvc kabel (ongepelde elektriciteitskabels)
  • Is de betreffende partij oud koper reeds gesorteerd. Indien het gesorteerd is zal de prijs hoger zijn.
  • Betreft het een zuivere partij oud koper zal de prijs hoger zijn dan onzuiver zoals bijvoorbeeld koperen pvc kabel.

Oud koper is een zachte non-ferro metaalsoort. Oud koper wordt gerecycled door het te smelten.

Vraag en aanbod

In werelddelen zoals de Verenigde staten, Zuid-Amerika en Indonesië worden de grootste hoeveelheden kopererts gewonnen. De capaciteit van de productie bedraagt ongeveer 87% van de totale vraag naar koper. Dit betekent meer vraag dan aanbod. Concreet betekent dit dat er minimaal 13% van de vraag ingevuld wordt door recycling van oud koper.

Aan de maatschappij de schone taak om zorgvuldig met duurzame grondstoffen om te gaan. De prijs van oud koper wordt gevormd naarmate de vraag. Structureel is de vraag groter dan het aanbod waardoor oud koper veel geld waard is.

De beste prijs

Oud koper pijs wordt altijd middels het actuele vraag/aanbod bepaald vanuit fabrieken wereldwijd. Dit kan per dag verschillend zijn. Informeer telefonisch naar de beste oud koper prijs. Bel: 06.53437067

Container plaatsing

In veel gevallen worden kleine hoeveelheden oud koper aangeleverd door onze klanten. Dit levert doorgaans de beste prijs. Mocht het structureel zijn dat er oud koper afvalstromen zijn dan plaatsen wij Gratis een container op locatie. Middels onze eigen containerservice zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op uw vraag.

Voor meer informatie neemt u contact op met: Willem Kaethoven 06.53437067.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?