Metaalrecycling Turnhout

Metaalrecycling Turnhout gezocht? Welkom bij Willem Kaethoven metaalrecycling. U bent bij ons aan het juiste adres voor afvoer van oude metalen.

Onbruikbare metalen of schroot voorzien we van een nieuwe bestemming. Het is een taak voor ons om kostbare grondstoffen her te gebruiken of recyclen. Door het op een juiste manier te scheiden van elkaar vormt het een perfecte basis voor een nieuwe grondstof.

Naast het feit dat wij ecologisch verantwoord ondernemen een warm hart toe dragen hebben we nog een aantal zaken meer die ons bedrijf vormen:

  • accuraat: wij vinden het belangrijk om accuraat te handelen in een wereld waarin prijzen iedere dag fluctueren.
  • afspraak is afspraak: bij ons heb je één contactpersoon. Één woord is een woord en dat geldt ook voor afspraken die we maken.
  • flexibel en snel: wij zijn in staat snel te schakelen door korte communicatielijnen.
  • beste prijzen: alle overige kernwaardes zouden nietszeggend zijn als we niet de beste prijs zouden bieden.

Heeft u vaker afvalstromen van metaal? In dat geval plaatsen wij in veel gevallen een Gratis container in Turnhout of omgeving. Het recyclingproces dat wij voeren gaat volgens de OVAM norm.

Een oud ijzer container plaatsen kan voor de volgende metalen: oud en nieuw ijzer, koper (rood/geel), zink, rvs, lood, aluminium en nog vele ander ferro en non-ferro materialen.

Voor meer informatie neemt u contact op met: Willem Kaethoven 06.53437067.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte

aankoop-oud-ijzer-turnhout
Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?