Metaalrecycling Tilburg

Bent u opzoek naar Metaalrecycling in Tilburg of omgeving? Aangenaam kennis te maken met Willem Kaethoven Metaalrecycling. Voor metaalrecycling Tilburg en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zien in oude of onbruikbaar metalen nieuwe mogelijkheden. Dat maakt dat wij met passie metaal recyclen. Er worden dagelijks zoveel kostbare grondstoffen verbruikt waardoor het voor ons een plicht voelt te recyclen of her te gebruiken. Door onze eigen recycling en transportservice hebben wij het volledige proces in eigen hand en zijn wij in staat om de beste prijzen te geven.

Naast het feit dat wij ecologisch verantwoord ondernemen een warm hart toe dragen hebben we nog een aantal zaken meer die ons bedrijf vormen:

  • flexibel en snel: wij zijn in staat snel te schakelen door korte communicatielijnen.
  • afspraak is afspraak: bij ons heb je één contactpersoon. Één woord is een woord en dat geldt ook voor afspraken die we maken.
  • accuraat: wij vinden het belangrijk om accuraat te handelen in een wereld waarin prijzen iedere dag fluctueren.
  • beste prijzen: alle overige kernwaardes zouden nietszeggend zijn als we niet de beste prijs zouden bieden.

Zijn er structureel afvalstromen van metaal binnen uw bedrijf? Dan plaatsen wij in veel gevallen Gratis een container. Zo kunt u de stromen verzamelen en komen wij na verloop van tijd de container wisselen. Na weging zal de waarde bepaald worden en in overleg zal de betaling plaats vinden.

Wij hebben altijd interesse in: oud en nieuw ijzer, koper (rood/geel), zink, rvs, lood, aluminium en nog vele ander ferro en non-ferro materialen.

Voor meer informatie neemt u contact op met: Willem Kaethoven 06.53437067.

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?