Metaalhandel Reusel

Metaalhandel in Reusel? Welkom bij Willem Kaethoven Metaalrecycling. Hier bent u aan het juiste adres voor de beste prijs voor uw oud metaal en schroot, zoals ijzer, koper, zink, RVS, lood en aluminium. Wij kopen en verkopen oud metaal, van kleine hoeveelheden tot grote bulk. Welk metaal het ook betreft wij bieden de passende oplossing!

Klantgericht en al jaar en  dag een vertrouwd adres voor vele in de Kempen regio!

Willem Kaethoven Metaalrecycling is dé metaalhandel in Reusel. Wij bieden klantgerichte service, hanteren aansprekende prijzen, en we hebben betrouwbaarheid en accuraat handelen hoog in het vaandel staan. Uw oud metaal levert bij ons de beste prijs op, zowel zakelijk als voor particulieren.

Als u op zoek bent naar een metaalhandel in Reusel hoeft u niet verder te zoeken. Het oud metaal brengen of op laten halen? Ook kunnen we een container plaatsen voor u. Wij bieden service op maat!

Kies voor Willem Kaethoven

Kies daarom voor dé metaalhandel in Reusel: Willem Kaethoven Metaalrecycling. Wij bieden u prijs op maat en persoonlijke service. Dit is het adres  waar uw gebruik metaal het meeste oplevert! Alleen wij bieden de allerbeste prijs!

Vele andere klanten gingen u reeds voor en kozen voor Willem Kaethoven Metaalrecycling. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06-53437067.

Metaalhandel Reusel

Bel direct voor de beste prijs

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?