Metaalhandel Retie

Opzoek naar een metaalhandel in Retie? Welkom bij Willem Kaethoven Metaalrecycling. Hier bent u aan het juiste adres voor de beste prijs voor uw oud metaal en schroot, zoals ijzer, koper, zink, RVS, lood en aluminium. Wij kopen en verkopen oud metaal, van kleine hoeveelheden tot grote bulk. Welk metaal het ook betreft wij bieden de meest waardevolle oplossing!

Klantgericht en al jaar en  dag het vertrouwde adres!

Willem Kaethoven Metaalrecycling is dé metaalhandel voor Retie. Wij bieden klantgerichte service, hanteren de beste prijzen, en we hebben betrouwbaarheid en accuraat handelen hoog in het vaandel staan. Uw oud metaal levert bij ons de beste prijs op, zowel zakelijk als voor particulieren.

Als u op zoek bent naar een metaalhandel in Retie of omstreken hoeft u niet verder te zoeken. Het oud metaal brengen of op laten halen? In veel gevallen ontvangt u meer voor het oude metaal als u het komt brengen. Ook kunnen we een container plaatsen bij u op locatie. Wij bieden service op maat!

Kies voor Willem Kaethoven

Kies daarom voor dé metaalhandel bij u in de buurt: Willem Kaethoven Metaalrecycling. Wij bieden u prijs op maat en indien gewenst direct Cash! Dit is het adres  waar uw gebruik metaal het meeste oplevert!

Vele andere klanten gingen u reeds voor en kozen voor Willem Kaethoven Metaalrecycling. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06-53437067.

Bel direct voor de beste prijs

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?