Metaalsoorten

In de metaal handel wordt onderscheid gemaakt tussen ferrometalen en non-ferrometalen. Ijzer en alle legeringen op basis van ijzer worden ferrometalen genoemd, de overige metalen, zoals aluminium, goud en koper worden non-ferrometalen genoemd.

Schroot

Onder andere afkomstig van auto’s, fietsen, wasmachines, archiefkasten, meubilair en huis tuin en keuken spullen. Schroot mag een minimum aan andere bestanddelen bevatten.

Knip ijzer

Onder andere afkomstig van licht constructie ijzer, buizen, kokers, gietijzer en betonijzer.

Nieuw ijzer

Onder nieuw ijzer verstaan we blank plaatstaal of koker. Denk hierbij aan restafval van nieuw ijzer.

Draaisels

Vaak zijn draaisel afval van bewerkte producten, denk hierbij aan gereedschapsslijperijen, machine fabrieken en draaierijen.

Alle non-ferrometalen op een rij:

Ook in producten zoals elektromotoren, accu’s en elektriciteitskabels zitten non-ferrometalen.

Voor afvoer van alle bovenstaande materialen kunt u bij ons terecht en ontvangt u de beste prijs. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid, locatie en de koers van de grondstoffen. De waarde van het metaal dient in een positieve verhouding te staan ten opzichte van bijvoorbeeld transport of handelingskosten. Mocht dit niet het geval zijn betaald u voor de afvoer van het materiaal. Heeft u oude metalen? Bel gerust voor een prijs naar Willem Kaethoven 06 53437067

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte

Menu
Chat openen
👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?
Hallo👋🏻 Hoe kunnen wij je helpen?